Work-out Boksen

Intensieve sportles gericht op het boksen

Een Work-out Boksen is een intensieve sportles die bokstechnieken afwisselt met conditionele oefeningen waarbij lenigheid, snelheid, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen aan bod komen. Hoewel enige bokservaring en basisconditie je sneller op weg zullen helpen is dat beslist niet vereist.  U krijgt de ruimte om alles op eigen niveau te doen.

Bent u meer opzoek naar een les die meer de beginvaardigheden van het boksen behandelt? Dan geven wij ook boksclinics waarbij meer kennis wordt gemaakt met het boksen alleen.

Via welke organisaties wij werken en meer informatie over het sporten via uw organisatie of bedrijf in zijn werk gaat, kunt u op het kopje Clinics en Activiteiten klikken.


Afhankelijk van uw vraag kunnen wij de clinic op maat voor u verzorgen en op een willekeurige locatie uitvoeren.

3 gedachtes over “Work-out Boksen

 1. Ik heb nu 2x meegedaan op maandag- en woensdagochtend. Fijne sfeer, goede uitleg, duidelijke instructie en een veilig gevoel. Na de training op elke plek in mijn lichaam spierpijn! Fijne training dus!

  Geliked door 1 persoon

  • Dag Marscha,
   De bokstrainingen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Op zaterdag trainen we in sportzaal De Greep, Begoniastraat te Oostzaan. Op de andere dagen zijn de bokstrainingen in IJsclub Centrum Oostzaan. Maandag 20.15, dinsdag 19.00, woensdag 20.30 en donderdag 19.00. Voor meer info over Boksteam De Ring Oostzaan kun je vinden op http://www.boksteamderingoostzaan.com
   Groet, Kees Spanjaardt

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s