Nieuws

Vakantie bij Sport voor Iedereen

Van zondag 23 juli tot en met zondag 6 augustus is het vakantie bij Sport voor Iedereen.

Na de vakantie starten de trainingen maandag 7 augustus voor volwassenen weer!
De (boks)trainingen voor de jeugd beginnen pas weer als de schoolvakantie over is en school dus weer begint.

Alle trainingen kunnen voor en na de vakantie extra ingehaald worden of er kan aan een andere sportles (boksen, bootcamp, circuittraining, of hardlooptraining) meegedaan worden, zodat je geen training hoeft te missen.


Foto’s Boksexamen 2015

Deze diashow vereist JavaScript.

Foto’s Sport & Fun For Kids Meivakantie 2015

Deze diashow vereist JavaScript.


 Geslaagde Koningsspelen

Vrijdag 24 april 2015 waren er Koningsspelen op de basisscholen O.B.S. de Noorderschool en C.B.S. de Korenaar. Sport voor Iedereen heeft de sportactiviteiten voor deze scholen verzorgd.

Hierbij de foto’s van de geslaagde Koningsspelen 2015! Credits naar Kitty Wa Bwanda – De Boer.

Deze diashow vereist JavaScript.


Sport & Fun For Kids 2015

O P E N   A I R   E D I T I O N

Donderdag 7 mei is er weer Sport & Fun For Kids tijdens de meivakantie! Met het mooie zomerse weer, organiseren wij Sport & Fun For Kids buiten op het grasveld bij Informatie Centrum Twiske, dit ligt naast de Sporthal. Mocht het gaan regenen of te koud zijn, wordt het in de Sporthal georganiseerd. Kinderen kunnen weer deelnemen aan verschillende sportactiviteiten van een stormbaan beklimmen tot voetballen. Sport & Fun For Kids is van 10.00 tot 13.00 uur, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Kosten zijn €2,– per kind

Aanmelden kan via Mariska van Driest van de Brede School Oostzaan: activiteiten.oostzaan@gmail.com of 06 28210415

Deze diashow vereist JavaScript.


Challenge Boxing Oostzaan 2015

De Brede School Oostzaan en Sport voor Iedereen organiseren de komende periode Challenge Boxing Oostzaan! Challenge Boxing Oostzaan bestaat uit een aantal bokstrainingen die tijdens de gymlessen op school gegeven worden door Sport voor Iedereen. Aan het eind van deze reeks lessen zal er een graduatie examen boksen gegeven worden waar vrijwillig aan mee mag worden gedaan. Dit examen zal zondag 21 juni 2015 plaatsvinden.

De groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen O.B.S. De Kweekvijver, O.B.S. De Noorderschool, O.B.S. De Rietkraag, C.B.S. De Korenaar doen mee aan Challenge Boxing Oostzaan.

Het doel is om de fysieke en mentale weerbaarheid en het zelfvertrouwen van de jeugd te vergroten. Wij willen de Challenge jaarlijks laten terugkeren, net zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse Schoolkorfbal of Schoolvoetbal, om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de jeugd. De kinderen behandelen elkaar in de lessen met respect, zodat iedereen de sport op niveau kan beoefenen. Daarnaast willen wij deze prachtige sport bij de jeugd in Oostzaan op de kaart brengen.

Extra bokstrainingen zullen wij ook gevenNaast de bokstrainingen tijdens de gymnastieklessen willen wij de kinderen de kans geven om na schooltijd, als ze dat zouden willen, extra trainingen te kunnen volgen om zich goed te kunnen voorbereiden op het graduatie examen.

Aanmelden extra bokstrainingen tot aan examen kan via Mariska van Driest van de Brede School Oostzaan. Je meldt je dan aan voor deelname aan Move&Fun=Boksen. Aanmelden voor de extra trainingen tot het boksexamen kan via activiteiten.oostzaan@gmail.com. Kijk voor meer informatie wat betreft het aanmelden voor de extra trainingen en wat er in de mail vermeld moet worden op: http://www.bredeschooloostzaan.nl/inschrijven.html

Deze trainingen starten vanaf 11 mei op de volgende tijden, dagen en locatie’s:

Maandag 16.00 uur tot 17.00 uur (8 t/m 9 jaar) locatie: IJsclub Centrum Oostzaan

Maandag 17.00 uur tot 18.00 uur (10 t/m 12 jaar) locatie: IJsclub Centrum Oostzaan

Dinsdag 16.00 uur t/m 17.00 uur (8 t/m 12 jaar) locatie: Sporthal Oostzaan

Kosten extra bokstrainingen na school zijn voor leden van Sport voor Iedereen gratis, voor niet-leden zijn de kosten voor de extra trainingen tot het examen 13,75 per kind.

Voor de deelname aan het graduatie examen boksen vragen wij een bijdrage van €4,- voor niet-leden van Sport voor Iedereen. Kinderen die wel lid zijn van Sport voor Iedereen betalen €2,- voor de deelname. De kosten worden overgemaakt op rekening nummer NL52 RABO 01738 676 42 t.n.v de Stichting Sport Voor Iedereen.

Aanmelden boksexamen kan gemakkelijk digitaal via het formulier op de website: https://sportvooriedereenoostzaan.wordpress.com/challenge-boxing-oostzaan/

Aanmelden boksexamen kan tot uiterlijk 20 mei 2015!

Voor vragen kunt u onderaan deze pagina een reactie plaatsen, maar u kunt ons ook altijd mailen of bellen: info@sportvooriedereenoostzaan.nl of 06 51297935

Deze diashow vereist JavaScript.


Foto’s Sport & Fun For Kids Voorjaarsvakantie 2015

Hierbij de foto’s van Sport & Fun For Kids 2015, kijk snel of jij erop staat! Foto’s zijn ook op onze facebookpagina te vinden (Sport voor Iedereen). Deze keer werd Sport & Fun For Kids niet alleen door Sport voor Iedereen en Brede School Oostzaan georganiseerd, maar ook door gymnastiekvereniging DEV.

Deze diashow vereist JavaScript.

DEV                           OVAAL KOPIE ENKEL RONDJE LOGO Sport voor Iedereen-page1 kopie                 image001


Hardlooptrainingen

Vanaf dinsdag 13 januari worden er ook hardlooptrainingen gegeven voor beginners en gevorderden.  De hardlooptrainingen worden gegeven in recreatiegebied het Twiske. We verzamelen bij IJsclub Centrum Oostzaan.

De trainingen worden op dinsdag van 19:30 tot 20:30 gegeven en op zaterdag van 08:30 tot 09:30.


 Sport en fun for kids

De Bredeschool Oostzaan en Sport voor Iedereen organiseerden samen ‘Sport en Fun For Kids’. Foto’s van Sport & Fun For Kids 2014 staan onder aan dit bericht. Stella Verstegen die onder andere begeleidster was op dit evenement had diverse activiteiten verzonnen en heeft voor haar schoolopdracht dit evenement helpen organiseren. Zij heeft een stukje geschreven over deze 2 gezellige dagen:

Sport & Fun for Kids groot succes

OOSTZAAN – 29 DECEMBER 2014

“Op maandag 22 en 29 december 2014 vond het sportevenement ‘Sport & Fun for Kids’ plaats in sporthal Oostzaan. Kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 kregen deze kerstvakantie de kans om mee te doen aan een dag gevuld met leuke sportieve activiteiten.

Dit evenement stond in het teken van samen spelen, respect hebben voor elkaar en zelfverdediging. Het werd georganiseerd door ‘Sport voor Iedereen Oostzaan’ en ‘Brede school Oostzaan’, onder leiding van Kees Spanjaardt. 

De eerste dag van het evenement was gelijk een groot succes. Om 10:00 stroomde de sporthal vol met energieke kinderen, klaar om zich te gaan vermaken met de verschillende spelletjes. Er waren meer dan 50 kinderen aanwezig, die vervolgens in leeftijdscategorieën werden opgedeeld. De begeleiders hadden activiteiten opgezet zoals: apenkooien, trampoline springen, boksen, voetbal en meer. Ook was er een 14 meter lange stormbaan geregeld voor de kinderen. De dag werd afgesloten met een wedstrijdje touwtrekken, een race over de stormbaan en tenslotte een gezamenlijk spel, waarbij de kinderen commando’s moesten opvolgen.

Op de tweede maandag was er gezorgd voor een spectaculair springkasteel, een extra groot ‘4 op een rij’ spel en sumoworstelpakken. Tevens hadden de begeleiders weer vele andere leuke activiteiten opgezet voor de kinderen. Deze dag werd afgesloten met een leuk tikspel. Om 13:00 werden de kinderen weer opgehaald door hun ouders. De deelnemers hebben twee leuke dagen beleefd en zijn weer een ervaring rijker. Sport & Fun for Kids was een geslaagd evenement, zeker voor herhaling vatbaar!”

Deze diashow vereist JavaScript.


OVAAL KOPIE ENKEL RONDJE LOGO Sport voor Iedereen-page1 kopie                             image001


Boksexamen 2014

Afgelopen zondag 2 november was het dan eindelijk zo ver, het Graduatie examen boksen van Sport voor Iedereen in Sporthal de Greep, Oostzaan. Zowel de jeugd als de volwassenen hebben geweldige inzet getoond en boven verwachtingen gepresteerd.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door: 

En veel dank aan de examinatoren: Shalina Adhoe en Romano Adhoe.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s