Fit Challenge 2020

In samenwerking met The 1 : 1 Diet Isabelle Mans en Massage Oostzaan Helma van Craaikamp organiseert Stichting Sport voor Iedereen Fit-Challenge 2020.

INSCHRIJFFORMULIER

fit challenge flyer jpg

Je kan nog steeds deelnemen aan de Fit Challenge! De gezamenlijke weging is al geweest, maar samen kunnen wij een datum afspreken om de weging in te halen.

Vrijdag 27 december 2019 wordt er door Isabelle Mans van 1:1 Diet een individuele meting gedaan met een professionele weegschaal, in Sportzaal De Greep van 10.00-11.00 uur.

Daarin meet ze gewicht, vetpercentage, spiermassa, visceraal vet en BMI. Op hetzelfde moment kunnen na de metingen de oefeningen worden uitgeprobeerd.

Zondag 5 januari 2020 start de Fit Challenge met een eerste gezamenlijke training. Daarna kan een ieder tot en met maart 2020 zijn eigen wekelijkse trainings momenten gaan plannen.

Zondag 5 april 2010 is de finale dag. Daarna zullen de winnaars van de Fit-Challenge 2020 in hun categorie worden vastgesteld. Locatie wordt nog bekend gemaakt!


Locatie

De locatie is afhankelijk van de weersomstandigheden en het aantal deelnemers. In principe worden IJsclub Centrum Oostzaan en sportzaal De Greep hiervoor gebruikt.

In verband met het hardlopen kan er ook een locatie in het Twiske worden gebruikt.


Deelnemers

Sporters bij Stichting Sport voor Iedereen en daarbuiten. Met voorrang van deelname sporters Stichting sport voor Iedereen. VOL=VOL


Leeftijd Categorieën

15 20 jaar; 20-30 jaar; 30-40 jaar; 40-45 jaar; 45-50 jaar; 50-55jaar; 56-60;65 jaar en ouder.


Oefeningen

Alle oefeningen zijn anderhalve minuut. En een duurloop van 4 km voor iedereen

De oefeningen zijn: touwtjespringen, burpies, dippen, buikspieren(rechte en schuinen), opdrukken, knie squats, superman en kikkersprongen.

Maandelijks is er een aparte training om de oefeningen samen te kunnen doen, dit ter voorbereiding op de finaledag. Verder worden de oefeningen regelmatig ingepast tijdens alle wekelijkse trainingen van Sport voor Iedereen.


Scores

Zoveel mogelijk herhalingen in de gestelde tijd. Gerealiseerde tijd met hardlopen. in combinatie met het meeste verlies van gewicht en vetmassa en toename van groei spiermassa.


Voeding/Massage

Voor de deelnemers is er gedurende de Fit-Challenge een voeding advies en gewichtsreductie programma mogelijk bij The 1 : 1 Diet Isabelle Mans. Er kan regelmatig meting en advies per telefoon of mail worden gegeven.. Voor meer informatie bezoek http://www.the1to1dietmetisabellemans.nl

Eveneens is er gedurende de Fit-Challenge individueel nodig zijnde massage en andere herstel behandelingen mogelijk bij Massage Oostzaan, Helma van Craaikamp. Voor meer informatie over mogelijkheden van behandelingen http://www.massageoostzaan.nl


Kosten

Leden van de Stichting:

Betalen eenmalig een aanvullend bedrag op de maandelijkse bijdrage tot € 45.

Gedurende de Fit Challenge betaal je alleen de maandelijkse bijdrage. Wil je meer trainen dan kun je de maandelijkse bijdrage tijdelijk opplussen.

Deelnemers buiten de stichting:

Zij betalen eenmalig €45 en kunnen onbeperkt trainen gedurende de periode van de Challenge voor €29,75 per maand.


Prijzen

Per leeftijdscategorie zijn er prijzen de 1e, 2e, en 3e plaats